Silent Hill 4 The Room - hororová adventura, demo

Slavná série Silent Hill je strhujícím mixem psychologického a fyzického hororu.

Silent Hill 4: The Room půjde však ještě mnohem dále. Když nový hlavní hrdina, Henry Townshend, zůstane náhle uvězněn ve svém vlastním “prokletém” bytě, hráče okamžitě zachvátí strach a panika.

Jedině zkoumáním záhadných portálů, vedoucích do strašlivých alternativních světů, odhalí Henry důvod svého uvěznění. Ale jak už to tak ve světě Silent Hill chodí, nové záhadné postavy, hroziví tvorové a nemrtví použijí všechny dostupné prostředky, aby mu v tom zabránili. Napjatá atmosféra a groteskní nepřátelé se postarají o hratelnost a herní zážitky, na které hráči jen tak nezapomenou.

S použitím nové technologie vytvořil vývojový tým unikátní efekty, které ještě více umocňují tísnivou atmosféru hry. Hráči budou pozorovat postupné změny v herním prostředí, když začnou alternativní světy narušovat realitu. Svůj debut bude v tomto díle mít i přepínání akce mezi klasickým pohledem třetí osoby a novým pohledem z očí hlavní postavy.

V Silent Hill 4: The Room budou hráči cestovat mezi centrální lokací a svými nejhoršími nočními můrami. Nádherně navržená prostředí, strhující hudba a hordy strašlivých a znetvořených monster – to vše lze nalézt v nejděsivější hře, jakou jste kdy hráli.

Zdroj 1 - zdroj pro stažení č.1 (498 MB)


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Silent Hill 4 The Room
Líbí se vám Silent Hill 4 The Room? :
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano
Jazyk: Anglický

Koupit hru: Zde můžete levně koupit plnou verzi Silent Hill 4 The Room

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 1 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.