Elven Legacy - tahová strategie, demo

Pokračování tahové strategie Fantasy Wars, jehož ústřední postavou příběhu je tentokrát žoldák, který se dostane k ukrytým tajemstvím elfů.

Elfům tak nezbude, než se v celkem osmnácti misích vydat do lidského světa a své si uchránit s armádou pod vedením hraničáře Sagittela a kouzelnice Gylven. Během svého putování navíc elfové narazí i na Strom života nebo starou kletbu Darayanů, tedy rasy, kterou právě elfové kdysi dávno vymazali z povrchu zemského.

Vedle toho všeho se po dohrání můžete těšit na bonusové úrovně, které lépe osvětlí některé z událostí v původním Fantasy Wars. V základu bojového systému je k dispozici volba pěti velitelů-hrdinů, pod jejichž velení spadá více než stovka řadových vojáků. Multiplayer nabízí přes šestnáct extra scénářů a navíc si tu budete moci, na rozdíl od kampaně, svobodně vybrat jednu z pěti ras.

Zdroj 1 - zdroj pro stažení č.1 (700 MB)


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Elven Legacy
Líbí se vám Elven Legacy? :
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano
Jazyk: Anglický

Koupit hru: Zde můžete levně koupit plnou verzi Elven Legacy

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 1 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.