VURecorder - záznam zvuku do OGG, FLAC, WMA a WAV Funguje na počítači

VURecorder je jednoúčelový program sloužící k záznamu zvuku ze vstupů počítače.

Zaznamenat zvuk ze vstupu počítače občas potřeba je a vestavěný program pro záznamu zvuku v operačním systému Windows není zrovna tím nejlepším, který existuje. Prově tedy pro záznam zvuku, navíc i rovnou v komprimované podobě je zde program VURecorder.

Tento program dokáže zaznamenávat zvuk z audio vstupů počítače. Možno je u něj nastavit záznam zvuku ve Stereo nebo Mono módu, podporuje navíc rozdělování souborů (nejspíše pokud jejich velikost přesáhne určitou zadanou velikost), možno je také nastavit kvalitu výsledného záznamu v datovém toku kb/s. Podporuje ukládání do následujících souborových formátů:

  • FLAC
  • OGG
  • WMA 9
  • WAV - nekomprimovaný

VURecorder je tedy jednoúčelový program sloužící pro záznam zvuku ze vstupu počítače (většinou mikrofónu nebo audio vstupu například z věže, gramofonu). Pokud naopak potřebujete zaznamenat jakýkoliv zvuk, který se "ozývá" z počítače a navíc jej raději chcete zaznamenat ve formátu MP3 doporučuji vám spíše program Tinynice MP3Recorder. Pro ty, kteří naopak očekávají vysokou kvalitu záznamu je vhodnější použít právě VURecorder a formát FLAC.

Stáhnout VURecorder (0,4 MB) - Win 95, Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte VURecorder
Líbí se vám VURecorder? :
Operační systém: Win 95, Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: nahrávání zvuku

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.