Totally Free Burner – program pro vypalování CD a DVD -

Totally Free Burner je univerzální nástroj pro vypalování CD i DVD

Totally Free Burner je vypalovací program s velice jednoduchým ovládáním, které zvládne opravdu každý, přestože není program lokalizován do češtiny. Po krátké instalaci je nástroj ihned připraven k použití.

Menu programu je skutečně velmi jednoduché, obsahuje pouze 4 základní položky. Jsou jimi všechny programem podporované funkce. Přestože se to může zdát málo, Totally Free Burner bohatě postačí i náročnějším uživatelům.

Podporuje vypalování Audio CD (kompatibilních s většinou CD přehrávačů), která jsou vytvořena z hudebních souborů ve formátu mp3, ogg, wav i wma. Převod do standardního CD formátu proběhne samozřejmě automaticky.

Podobná funkce je k dispozici i pro Video CD (tzv. VCD). Na klasické CD je tak možno vypálit celovečerní film. Jako vstupní soubor je podporováno pouze DVD video (MPEG1).

Stejně tak je z těchto souborů možno vytvořit klasické DVD, přičemž zůstane zachována kvalita obrazu a zvuku.

Ke standardním funkcím patří vytváření datových CD nebo DVD. V tomto případě je podporován i tzv. mutisession zápis, kdy se na DVD zapíše určité množství dat, pokud ale není jeho kapacita vyčerpána, DVD se „neuzavře“. Tak je možné následně přidávat na totéž médium další soubory. Tato funkce však musí být podporována DVD mechanikou a u starších mechanik mohou nastat problémy s kompatibilitou.

Užitečná je rovněž možnost přímého vypalování DVD či CD z tzv. obrazů (ve formátu ISO nebo BIN), uložených na pevném disku.

Obdobných programu jako je Totally Free Burner existuje nespočet, za všechny zmiňme například DeepBurner nebo Ashampoo Burning Studio FREE, které je volnou verzí profesionálního a placeného vypalovacího software s podporou Blu-ray disků.  

Totally Free Burner ke stažení ZDE (1,2 MB)


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Totally Free Burner – program pro vypalování CD a DVD
Líbí se vám Totally Free Burner – program pro vypalování CD a DVD? :
Operační systém: Win Me/Win XP/Win Vista
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano
Jazyk: Anglický

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 1 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.