Jak Na To - video kuchařka, video návody a průvodce činnostmi a (snad i) životem

Server Jak Na To přináší ve formě profi zpracovaných videí ukázky jak vařit chutné pokrmy, ale i jak provádět mnohé další činnosti z našich životů, které vyžadují určitý um a dovednosti.

Server Jak Na To můžeme řadit, mezi další z "rodiny" serverů přinášejících video obsah. Obecně na internetu se stále více serverů a WWW stránek zabývá videi, TV pořady a zábavou. Server Jak Na To můžeme řadit do jisté skupiny poradních serverů, kde se dozvíme rady, návody a zkušenosti jak provádět mnohé činnosti, které bychom bez předchozí rady či zkušenosti mohli provést špatně.

Video manuály, či rady jsou členěny do skupin:

  • Jídlo - video kuchařka
  • Nápoje - video manuály jak připravovat nápoje a drinky
  • Rodiče a děti - různé aktivity a "finty" týkající se rodiny a domácích prací a kutilství
  • Zdraví a krása - cvičení, ale například i jak provádět Makeup
  • Sport a fitness - zejména zaměření na cvičení

Jak Na To je tedy server s obdobným zaměřením, jako jsou rozličné servery, kde vám s tím či oním poradí, ale s tím rozdílem, že zaměření není na počítače, ale na obecně činnosti, které s počítačemi nesouvisejí. Asi nejsilnější stránkou tohoto video serveru myslím je část týkající se přípravy jídel, pokrmů a následně i rozličných nápojů. K "zahození" nejsou ani rozličné činnosti pro domácnost, či pokus o zdokumentování činností spojených s péčí o děti (koupání miminka například).

Možná nyní trochu mimo, nicméně na časy vánoční jistě aktuální se jeví sekce "Vánoce", ve které naleznete popsané rozličné činnosti, které se pojí a vážnou na vánoční svátky.

Video server Jak Na To tedy je na rozdíl od serverů jakými jsou například Stream se zábavnými pořady, O2 Stream Music s video klipy, či YouTube s videi uživatelů, zaměřen na video návody a manuály jak provádět rozličné činnosti, se kterými se v životě potýká asi každý z nás.

Přejít na server Jak na to


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Jak Na To
Líbí se vám Jak Na To? :

Jednoduchá instalace: AnoJazyk: Český

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.