HWiNFO - informace o hardware počítače Funguje na počítači

Kompletní přehled o hardware a všech součástech počítače, ale také monitoring a reporting o Windows a DOS systémech.

HWiNFO je jedním z programů, které přinášejí kompletní přehled o tom z jakých součástí, komponent je složen právě váš počítač. Program kromě přehledu všech zařízení a součástí počítače také dokáže zobrazovat informace získané ze senzorů, pokud jednotlivé součásti počítače nějaké senzory mají. Program také dovede provést některé testy výkonu komponent.

Testovací a diagnostické nástroje jsou povětšinou placeným softwarem, proto je HWiNFO32 jednou z milých výjimek. Dle informací je navíc program stále vyvíjen a jsou přidávány i nové a aktuální počítačové komponenty tak, aby jejich rozpoznávání probíhalo bezproblémově. Program je vytvořen v běžné verzi, která se instaluje i ve verzi pro přenosné USB disky, tzv. Portable verzi. Jeho využití naleznete například pokud si chcete rozšířit RAM paměť a potřebujete zjistit jaký modul je již v počítači nebo ještě častěji notebooku nainstalován a přitom nemáte potřebné informace. HWiNFO32 je právě program, který vám v takové chvíli pomůže.

HWiNFO přináší:

  • verzi pro 32 bitové (HWiNFO32), 64 bitové (HWiNFO64) Windows i DOS
  • portable verzi pro USB disky (nemusí se instalovat)
  • monitoruje jednotlivé komponenty počítač (teplota, takt) a předpovídá jejich selhání
  • podporuje několik typů reportů (písemných zpráv)

Možnosti, které HWiNFO32 přináší bychom v obdobném rozsahu mohli nalézt jen u málo programů, které jsou zdarma. Jedním takovým je ale například Everest Home Edition, který již ale není dále vyvíjen, takže může mít u některých součástí problémy s jejich detekováním. Právě zde se HWiNFO hodí.

Stáhnout HWiNFO (2,6 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7, MS-DOS / FreeDOS, Win 8 - 32 bitová verze, funguje i na 64 bitových PC


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte HWiNFO
Líbí se vám HWiNFO? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, MS-DOS / FreeDOS, Win 8
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: diagnostika počítače

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.