Aktiv Konto - bankovní účet zdarma od Volksbank Shop

Aktiv Konto je jeden z dalších bankovních účtů u kterého za většinu základních operací nemusíte platit. I jeho vedení je zdarma.

Po vzoru v Česku první banky, která nabízí bankovní účet bez základních poplatků, jedná se o mBank, se i v nabídce banky Volksbank objevilo bankovní konto, které mnohé služby nezpoplatňuje. Nazývá se Aktiv Konto a je nabízeno v pobočkách Volksbank SHOP, které najdete pouze v obchodních domech Kaufland. Z marketingového pohledu se nejspíše jedná o snahu oslovit potenciální klienty, kteří běžné bankovní konto s poplatky nechce, ale konto bez základních poplatků je může oslovit.

Aktiv Konto si tedy nejspíše můžete založit pouze v obchodních domech Kaufland v pobočce Volksbank SHOP, které jsou otevřeny 7 dní v týdnu od 8 - 20 hodin. Konto nabízí zdarma:

  • založení, vedení a zrušení účtu zdarma
  • vedení kontokorentního úvěru
  • elektronická platební karta (je možné, že za kartu bude účtován roční poplatek)
  • měsíční výpisy
  • příchozí platby
  • Internet banking nebo Phone banking

Jak můžete vidět většina základních služeb je zdarma. Zejména například internetové bankovnictví za které se u jiných bankovních ústavů musí mnohdy platit. Dle sazebníku jsem ale pochopil, že vydání karty je sice zdarma ale roční poplatek u ní nejspíše platit budete muset. Stejně tak zdarma jsou příchozí platby na účet, ale za odchozí platby se již musí platit 6 Kč. Stejně tak výběr z kreditní (debetní) karty v bankomatu je zpoplatněn 3 Kč.

I přes fakt, že ne všechny základní služby jsou zdarma a že toto konto je nutno si nejspíše založit pouze ve Volksbank SHOP pobočce a na běžné pobočce tedy nejspíše založit nejde se jedná jistě o krok správným směrem. Tedy i banka Volksbank pochopila, že do budoucna je trend nabízet bankovní produkty u kterých většina základních operací a služeb je zdarma. Vedle již zavedeného bankovního konta zdarma u mBank a zdarma vedeného spořícího ING konta se jedná o další zajímavý bankovní produkt, který jistě své zájemce najde.

Domovská stránka Aktiv Konta


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Aktiv Konto
Líbí se vám Aktiv Konto? :

Jednoduchá instalace: AnoJazyk: Český

Šťítky: bankovní účet, spořící účet

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 2 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.