ThG Zip - program pro zálohování a kompresi adresářů

ThG Zip je nenáročný program, který dokáže snadným způsobem komprimovat celé adresáře metodou ZIP a případně je nahrávat na vzdálený server.

ThG Zip je možno považovat za svého druhu zálohovací program. Umožňuje totiž po základním nastavení snadno komprimovat do formátu ZIP vybrané adresáře a nebo soubory. Program navíc obsahuje i možnost synchronizovat obsah ZIP archívu s obsahem adresáře, takže nemusíte vždy komprimovat celý obsah složky, ale pouze soubor nějakým způsobem změněné.

ThG Zip umožňuje:

  • komprimovat vybrané adresáře a uložit je jako ZIP archívy
  • synchronizovat obsah těchto ZIP archívů a obsah složek
  • ThG Zip obsahuje integrovaný FTP klient - data lze nahrát na FTP server
  • podporuje filtry - zálohovat se mohou pouze soubory určitého druhu (přípony) obsažené v daném adresáři

Program umožňuje zálohovat jednotlivé nadefinované adresáře nebo soubory. Obsahuje ale také tlačítko "Zip' them", které zkomprimuje všechny všechny v programu nastavené adresáře nebo soubory. Zajímavá je funkce FTP přenosů, která vám umožní zkomprimované adresáře nahrát na vzdálený FTP server. Program přitom podporuje i jistou správu archívů, které jste na FTP server nahráli.

Velmi zajímavá je funkce synchronizace obsahu a verzí souborů v ZIP archívu a v adresáři. ThG Zip přitom dokáže obnovit či zaktualizovat jak soubory v ZIP archívu, tak i v původním adresáři.

ThG Zip je program, které nemá příliš mnoho funkcí, ale právě pro svou jednoduchost a přímočaré využití může být zajímavým prostředkem k zálohování vašich dat. Dalšími programy vhodnými k zálohování jsou například TaskZip, QuickZip nebo Spesoft Backup.

Zdroj 1 - zdroj pro stažení č.1 (0,9 MB)


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte ThG Zip
Líbí se vám ThG Zip? :
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano
Jazyk: Anglický

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.